Mengenai Kami

MENGENAI KAMI

Man Kian Hardware & Trading Sdn Bhd telah diiktiraf oleh pelanggan sedia ada sebagai pembekal perkakasan terkemuka di Malaysia. Syarikat tersebut ditubuhkan di Puchong, Selangor. Kami menawarkan pelbagai produk seperti peralatan paip, alatan kuasa, alatan tangan, produk keselamatan, peralatan elektrik, produk kimia, aksesori isi rumah, produk perindustrian dan bahan binaan.

Kami membawa pelbagai jenama perkakasan popular termasuk Sika, HILTI, BINA PLASTIC, BOSCH, SOUTH ASIA EXACT, PYE dan banyak lagi. Selama bertahun-tahun, produk kami telah memberi perkhidmatan kepada pelanggan dalam semua sektor termasuk industri pembinaan & pengubahsuaian, industri keluli, makmal, dan lain-lain. Menyediakan pelanggan dengan perkhidmatan terbaik, kualiti yang baik dan harga yang rendah adalah matlamat kami. Kami bekerjasama dengan pembekal perkakasan teratas untuk menyediakan kualiti dan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan kami yang dihargai.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau memerlukan maklumat lanjut, sila hubungi kami. Kami akan berbesar hati untuk menjawab sebarang pertanyaan anda.